Stadsverlichting

Iedere 2e zondag van de maand

Stadsverlichting is een landelijk initiatief om meditatie te stimuleren. In de woorden van de initiatiefnemer Tijn Touber: Samen mediteren om een cultuur van verlichting te stimuleren. Iedere 2e zondag van de maand komen mensen in ruim 900 (huis)kamers bijeen om samen te mediteren.

Stadsverlichting

In een sfeer van saamhorigheid, thuis komen in jezelf, bij elkaar en in de wereld. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je, samen met vrienden, een uur stil bent. Er is geen methode die sneller, goedkoper en effectiever werkt als het erom gaat een mooiere wereld tot realiteit te maken. Mensen die samen stil zijn, hebben een meetbaar effect op hun omgeving. Ze brengen meer harmonie en flow in de samenleving. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder geweld en minder rechtszaken, echtscheidingen en verkeersongevallen. Je stad verlichten is niet alleen goed voor de samenleving, maar ook voor jezelf.

Mensen die regelmatig tijd nemen voor verstilling zijn gelukkiger, creatiever, gezonder en effectiever in hun werk. Meditatie is bovendien de manier om je immuunsysteem te versterken, stress te verminderen en de beste verjongingskuur op de markt. Ontdek de kracht van stilte. Ontdek hoe je je innerlijke vuur kunt aansteken, zodat je jezelf en je omgeving kunt verlichten.